A salsához felkockázzuk a paradicsomot és az uborkát, apróra vágjuk a lila hagymát, és felkarikázzuk az újhagymát. A csilipaprikát félbevágjuk, és miután kikapartuk a magjait, felaprítjuk. Egy tálba belenyomjuk a fokhagymát. Mellétesszük a zöldségeket, hozzáadjuk a bazsalikomot és koriandert. Megsózzuk, megborsozzuk, meglocsoljuk a lime levével, az olívaolajjal, és végül jól összekeverjük.
Grillrácson a tortillalap egyik oldalát megsütjük. A meggrillezett oldalak egyik felén elosztjuk egyenletesen a paradicsom salsát, a feta sajtot rámorzsoljuk, majd a töltelékre hajtjuk a tészta másik felét. Ügyelünk rá, hogy ne kerüljön túl sok töltelék a tésztalapokba, különben kipotyognak belőle a finom hozzávalók. A megtöltött tésztákat megkenjük az olívaolajjal, és 10-15 perc alatt aranybarnára grillezzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre