hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-tejfölös rakott hús, a húsimádók Mekkája

default user icon
MME
Igaz, a vasárnapi ebédek egyik vitathatatlan sztárja a rántott hús. De mi van akkor, ha már a könyökünkön jön ki ez a legtöbbször hétről hétre ismétlődő fogás? Nos, ilyenkor elkezdhetjük variálni a köreteket, vagy elkészítjük ezt az igazán laktató és pofonegyszerű sajtos-tejfölös rakott húst. Garantáljuk, hogy ebből nem csak a húsimádók fognak kétszer szedni. Legújabb receptvideónkban ennek a finomságnak az elkészítését mutatjuk meg nektek.

A SAJTOS-TEJFÖLÖS RAKOTT HÚS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

PIKÁNS SERTÉSOLDALAS >>> 

ZÖLDSÉGES-HÚSOS RAKOTTAS >>> 

CSILIS TARJA FOKHAGYMÁS ZÖLDBABBAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss