Elkészítés: A spenótleveleket alaposan megmostam, kissé összevágtam, leforráztam, lecsepegtettem. A petrezselyemzöldet finomra aprítottam, a hagymát felkockáztam. A zsemléket langyos vízbe áztattam néhány percre, majd alaposan kinyomkodtam, a sajtot lereszeltem.
Minden hozzávalót a fűszerekkel együtt egy nagy keverőtálba halmoztam, hozzáütöttem a tojásokat, és botmixerrel az egészet homogén masszává dolgoztam.
A sütőt 180 fokra előmelegítettem, egy tepsire sütőpapírt borítottam, majd kenőecsettel felvittem rá az olívaolajat. Nedves kézzel kis fasírtokat formáltam a masszából, nagyjából 5 cm átmérőjűeket. Mindegyiket egy villa hátuljával csíkosra igazítottam.
15-18 perc alatt megsütöttem úgy, hogy félidőben mindegyiket megfordítottam.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre