Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-sonkás töltött stangli

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten felengedjük.

A bacont és a sonkát apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.

A sajtot lereszeljük. A pórét és az újhagymát felaprítjuk. Elkeverjük a sajtokat, a hagymákat, a bacont és a sonkát. Ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal.

A tésztát vékonyra nyújtjuk, és 2 egyenlő részre vágjuk. Az egyik lapra rákenjük a tölteléket, majd ráterítjük a másik tésztalapot, derelyevágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk. A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és/vagy lenmaggal.

Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss