Az élesztőt a cukrozott langyos tejben felfuttatjuk. A liszt közepébe mélyedést készítünk és beletesszük a tojássárgáját, sót, az olvasztott vajat és a felfuttatott élesztős tejet. Lágy tésztát dagasztunk és meleg helyen kelesztjük. A duplájára fog nőni, nagyjából egy óra alatt.
A sajtokat lereszeljük, a paradicsomot és a sonkát (pulykamell vagy füstölt, ízlés szerint) apróra vágjuk, majd a krém hozzávalóit összekeverjük. A megkelt tésztát lisztezett deszkára terítjük és vékonyra nyújtjuk. Megkenjük a krémmel. A hosszabbik oldalát feltekerjük és háromszögeket vágunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsiben 30 percet kelesztjük.
A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A megkelt tészták tetejét megkenjük olvasztott vajas tejjel. Forró sütőben 20-25 percig sütjük.