Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos rántott karfiol

MME MME
1 5/5
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Zöldjétől megtisztítjuk, megmossuk a karfiolt. Sós vízben  félpuhára főzzük, leszűrjük, majd rózsáira szedjük, és szétterítve hagyjuk megszáradni.
  2. A tojásokat összekeverjük a reszelt sajttal. A karfiolrózsákat először lisztbe, majd a sajtos tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, és bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
  3. Tálalhatjuk friss salátával vagy valamilyen mártogatóssal, például tartármártással is.

TÖBB, MINT 50 ELLENÁLLHATATLAN KARFIOL RECEPT >>> 

TOJÁSOS RAKOTT KARFIOL PIRÍTOTT BACONNEL >>> 

CHILIS RÁNTOTT KARFIOL >>> 

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek