Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos rakottas zöldséggel

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk. A paprikát kimagozzuk, húsát nagyobb darabokra vágjuk, a padlizsánt és az édesburgonyát felkockázzuk, a cukkinit vékonyan felszeleteljük. Az előkészített zöldségeket kiolajozott tepsibe tesszük és meghintjük a köménnyel. Megsózzuk és megborsozzuk, majd alaposan összeforgatjuk. 
  2. zöldségeket 200 fokos sütőben 15 percig sütjük. Hozzáadjuk a vöröslencsét, majd felöntjük az alaplével. További 15–20 percre visszatoljuk a sütőbe. 
  3. A sütőt grill fokozatra kapcsoljuk. Beborítjuk a zöldséges keveréket a felszeletelt sajttal, majd 5–8 perc alatt aranyszínűre grillezzük. Forrón tálaljuk, néhány levél petrezselyemmel.

    RAKOTT FINOMSÁGOK KRUMPLIVAL, KARFIOLLAL, CSIRKÉVEL, KÁPOSZTÁVAL - ÍME A LEGJOBB RECEPTEK >>> 

    A LEGFINOMABB RAKOTT HÚSOK CSIRKÉBŐL, PULYKÁBÓL, SERTÉSSZELETBŐL >>> 

    VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK: a legjobb receptek egy helyen >>> 

Megjegyzés

Finom és tápláló levest készíthetünk, ha a megmaradt zöldséget felöntjük néhány dl alaplével, majd felforraljuk és összeturmixoljuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss