A sütőformát (vagy kisebb tepsit) kikenjük vajjal. A sajtot kislyukú reszelőn lereszeljük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és megszórjuk szerecsendióval. Ezután egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek kellően átjárják.
A befűszerezett hússzeleteket először beleforgatjuk a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a reszelt sajtba. A vajjal kikent sütőformába egymás mellé helyezzük a hússzeleteket, majd megkenjük tejföllel. Ezután megint egy réteg hús, majd tejföl következik - ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a hús. Az utolsó sor húst, alaposan megkenjük tejföllel, majd fóliával lefedjük a sütőforma tetejét.
175 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, majd kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, majd szép pirosra sütjük. A készre sült húst kivesszük a sütőből, majd tálalás előtt egy kicsit hűlni hagyjuk.