Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos rakott burgonya csípős kolbásszal

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, majd ha puhára főtt, meghámozzuk –közben a tojásokat is keményre főzzük. Egy közepesméretű tepsit kikenünk vajjal és a megpucolt burgonya felét beleszeleteljük, ételízesítővel vagy sóval megszórjuk, rákarikázzuk a debreceni kolbászokat és a tojásokat, majd befedjük a burgonya másik felével.
  2. A tejfölt kevés tejjel, ételízesítővel vagy sóval simára keverjük és ráöntjük a rakott burgonyára. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, és előmelegített sütőben addig pirítjuk, amíg a sajt meg nem olvad rajta.

DARÁLT HÚSOS RAKOTT KRUMPLI>>> 

HÁROMSAJTOS RAKOTT KRUMPLI>>> 

RAKOTT KRUMPLI TORONY SAJTTAL ÉS BACONNEL>>> 

Megjegyzés

Ha marad néhány szál kolbászod, akkor egészben, bevagdosva a sajtos rakott krumpli tetejére nyugodtan ráteheted! Mozsgainé Tóth Erzsébet receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss