Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, enyhén sós vízben 3 percig előfőzzük, majd jól lecsepegtetjük, lehűtjük.
A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben a felforrósított olajon aranyszínűre sütjük.
A tojást a túróval, a reszelt sajt felével és a snidlinggel kikeverjük, sóval, borssal ízesítjük.
A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett munkalapon kinyújtjuk úgy, hogy 24 cm átmérőjű, kiolajozott tortaformába tudjuk fektetni, a forma oldalára is jusson belőle.
A tésztát villával megszurkáljuk, majd megszórjuk a zöldségekkel meg a hússal. Ráöntjük a tojásos keveréket, megszórjuk a maradék sajttal és a sütőben 55 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre