Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos puffancs

30 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tejet a vajjal felforraljuk. Hozzáadjuk a lisztet, tűzről levéve addig keverjük, míg a tészta a kanáltól el nem válik. Ezután hűlni hagyjuk.
  2. Langyosan belekeverjük a tojásokat, a reszelt sajtot és a sót.
  3. Nedves kézzel golyókat formázunk, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
  4. 160-170 fokon sütjük légkeveréses sütőben, míg a puffancs enyhén pirosas, és szép emelkedett nem lesz. 

Megjegyzés

Tejjel tálalva fantasztikus! - Berta Róbertné

Ezek is érdekelhetnek

Friss