A langyos tej és cukor keverékében felfuttatjuk az élesztőt. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd hozzáadjuk a sót, a tojások sárgáját és a reszelt sajt felét. A közepébe öntjük a tejfölt, végül a felfuttatott élesztőt. Rugalmas tésztát gyúrunk belőle, majd 1 cm vastagra kinyújtjuk.
Összehajtogatjuk: alulról felfelé, felülről lefelé, balról jobbra és jobbról balra. 20 perces szünetekkel 3-szor megismételjük a hajtogatást. Végül 2 cm vastagságúra kinyújtjuk, és kis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
A pogácsák tetejét megkenjük sós, felvert tojással és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.