hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos perec vagy pogácsa

MME MME
2 4/5
30 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A összekeverjük a lisztet a sütőporral és a sóval. Hozzádjuk a szobahőmérsékletű margarint, a tojássárgáját, a reszelt sajtot, és a tejfölt, majd egynemű tészává keverjük.
  2. Pár perc pihentetés után, 1 cm vastagra nyújtjuk, és  pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Megkenjük tojásfehérjével, sajttal,szezámmaggal és/vagy tökmaggal megszórjuk, és 200 fokon kb. 15 percig sütjük.

    SAJTOS FINOMSÁGOK >>> 

    11 GYORS ÉS FINOM POGÁCSA KELESZTÉS ÉS HAJTOGATÁS NÉLKÜL! >>> 

    Még több pogácsa >>>


Megjegyzés

Nagy előnye, hogy sütés nélkül sokáig tárolható lefagyasztva. Ha lefafyasztjuk kiszaggatva, bármikor, úgy fagyosan betesszük kikent tepsibe, megkenjük, megszórjuk, és 15-20 perc alatt kész a friss, meleg perec. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss