Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-paradicsomos szendvics - szénhidrátmentesen!

15 perc
egyszerű
átlagos
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon.
  3. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
  4. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük,rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.

 

Megjegyzés

Ehhez a szendvicshez Frico Gouda sajtot használtunk. Egy ízletes finomság született azoknak, akik nem szeretnék szénhidráttal fárasztani a szervezetüket. A fehér mustár levele a padlizsánnal keleties ízt ad az ételnek. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss