Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-paradicsomos bruschetta avokádóval

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A bagett végeit eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A szeleteket mindkét oldalukon bekenjük olívaolajjal. Mindegyik bruschettát megszórjuk 1-2 evőkanál reszelt Maasdam sajttal , majd 10 percre a sütőbe helyezzük, vagy addig, amíg a sajt el nem olvad.
  2. Közben kockára vágjuk az avokádót és a kimagozott paradicsomot, majd összerázzuk őket. Hozzáadjuk az apróra vágott koriandert, a lime levét, a paprikát, a sót és a borsot, végül az egészet óvatosan összerázzuk.
  3. A bruschettát egy tálalóedényre helyezzük, az avokádós keveréket egyenletesen elosztlatjuk a szeleteken, majd ízlés szerint meglocsoljuk a balzsamos öntettel és tálaljuk.

Még több Frico sajtos receptet találsz itt >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss