Sajtos-mustáros csirkemell

75 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A megmosott, szárazra törölt csirkemellfiléket vízszintesen felvágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk. A kétféle mustárt összekeverjük a tejjel és a jó minőségű reszelt sajttal, majd beleforgatjuk a csirkéket, és legalább 30-60 percig hagyjuk a hússzeleteket pácolódni.
  2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréses sütőnél 180 fokra). A húst a páclével együtt átöntjük egy kiolajozott tepsibe, és kb. 20-30 percig sütjük, majd hozzáadjuk a koktélparadicsomokat, a zöldbabot és a vékony karikákra szeletelt cukkinit.
  3. További 20-30 percre a sütőbe toljuk, amíg a teteje aranybarnára sül. Zöldségekkel, újkrumplival, rizzsel vagy akár tésztával fogyasztjuk. 

Megjegyzés

Kitűnő, nagyon ízletes, könnyű nyári vacsora a vendégeknek is. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss