Elkészítés: A langyos tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Jól kidolgozzuk, és 1 órát langyos helyen kelesztjük.
A tésztát 2 egyenlő részre osztjuk, és kerekre nyújtjuk. 8 egyenlő cikkre vágjuk. A vastagabbik felére teszünk 1-1 darab sajtot és kolbászt, majd felcsavarjuk a tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kifliket, 25-30 percig pihentetjük, majd megkenjük felvert egész tojással és megszórjuk a len- és szezámmaggal.
Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre