Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos kijevi csirke

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Hosszában bevágjuk mindet, és szétnyitjuk. A szeleteket leterítjük folpakkal, és kissé kiklopfoljuk.
  2. A közepükre halmozzuk a sajtkrémet, a széleket behajtjuk, majd feltekerjük. Egyenként alufóliába csomagoljuk a hústekercseket, és a hűtőbe tesszük 30 percre.
  3. Azután meghempergetjük mindet a lisztben, a felvert tojásban,végüla zsemlemorzsában. Egy sütőtálcát tolunk a 200 fokos sütőbe, és felforrósítjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és aranyszínűre sütjük rajta a húsokat.
  4. A forró sütőtálcára átszedjük mindet, és 20 percig sütjük. Forrón tálaljuk, a gerezdekre vágott citrommal. Friss saláta illik hozzá.

    14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

    A LEGJOBB CSIRKÉS RECEPTEK EGY HELYEN >>> 

    11 KIHAGYHATATLAN CSIRKÉS RECEPT A HÉTVÉGÉRE! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss