Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 220 fokra (gázsütőn 7-es fokozat). A fokhagymát megpucoljuk, megtűzdeljük a combokat. Ezután sózzuk-borsozzuk, és egymás mellé fektetjük egy kiolajozott tepsibe. A mártáshoz lereszeljük a sajtot, összekeverjük a ketchuppal és a tejszínnel. A mártással vastagon bevonjuk a csirkecombokat, vagyis nemcsak a tetejüket locsoljuk meg, hanem közéjük is bőven csurgatunk belőle. A tepsit letakarjuk alufóliával, és a combokat puhára sütjük. Ezután levesszük róla a fóliát, és még 20 percre visszatoljuk a sütőbe, pirosra sütjük. A sütőből kivéve meghintjük az apróra vágott petrezselyemmel. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre