Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos karfiol csőben sütve

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük (de nem kell nagyon felaprózni), megmossuk, és forrásban lévő, ételízesítővel ízesített vízben két részletben 10-12 perc alatt roppanósra főzzük.

Leszűrjük, egy tűzálló tálba halmozzuk, összekeverjük a felaprított tarjával, majd a maradék hozzávalók alaposan eldolgozott keverékével leöntjük.

200 fokos sütőben addig sütjük, míg egy kis színt kap. Ha valaki szaftosan szereti, sima módon süsse, aki ropogósabban, az hőlégkeverésesen.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek