Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos karaj II.

MME MME
1 4/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük. Kevés sót használjunk, mert maga a sajt is sós.

Az olvasztott vajat egy nagy lábosban felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát sötétbarnára sütjük benne. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.

Lereszeljük a sajtot, és elosztjuk a húsokon. Egyenletesen megszórjuk pirospaprikával, és vékony vajszeleteket teszünk rájuk.

Forró sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt megolvad és enyhén barna színt kap.

Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss