Elkészítés: A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük. Kevés sót használjunk, mert maga a sajt is sós.
Az olvasztott vajat egy nagy lábosban felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát sötétbarnára sütjük benne. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.
Lereszeljük a sajtot, és elosztjuk a húsokon. Egyenletesen megszórjuk pirospaprikával, és vékony vajszeleteket teszünk rájuk.
Forró sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt megolvad és enyhén barna színt kap.
Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre