Előkészítés: A tojásokat megmossuk, és sós vízben keményre főzzük (forrástól számítva 10 perc). Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk. A sajtot apró kockákra vágjuk. A retket megmossuk, vékony csíkokra gyaluljuk/vágjuk.
Elkészítés: A szendvicskenyér héját levágjuk, a kenyeret átlósan kettévágjuk. A tojást szeletekre vágjuk, és a kenyerekre fektetjük. A retket, a kapribogyót, a sajtot összekeverjük. Az olajjal, a citromlével, sóval, borssal fűszerezzük, és a kenyerekre halmozzuk. A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk, és a szendvicsekre szórjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 darab: 435 kJ/104 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre