Elkészítés: A halfiléket sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalukat elősütjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a tonhalakat.
A sütésből visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadunk 1 kanál lisztet, a szeletelt gombát, sóval, borssal, fokhagymával, petrezselyemmel fűszerezzük, és megpirítjuk. Fél dl vízzel felöntjük, és addig főzzük, keverjük, amíg besűrűsödik. Kevés ketchupot keverünk hozzá, majd az elkészített ragut a halszeleteken egyenletesen elosztjuk.
Megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és sütőben pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre