Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-fokhagymás cipó

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cipót mindkét irányból bevágjuk ferdén, vigyázva, hogy ne vágjuk be az alját. A sajtot, lehet többféle is, ujjnyi vastag darabokra szeleteljük.
  2. A kenyeret óvatosan széthúzzuk és a vágások közé elhelyezzük a sajtdarabokat. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, sóval, borssal, petrezselyemmel.
  3. A vajat megolvasztjuk, elkeverjük benne a zúzott fokhagymát és meglocsoljuk vele a cipó tetejét.
  4. 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.

13 ÉTEL REGGELIRE, HA MÁR UNOD A SZALÁMIS KENYERET >>> 

LAKTATÓ TÖLTÖTT CIPÓ, A 2000 FORINTOS VACSORA >>> 

Ezek is érdekelhetnek