Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos-csirkemájas töltött csirkecomb

90 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Első lépésben jól megmossuk a csirkemájat, majd nagyon apróra vágjuk, hogy pépes masszát kapjunk.

A hagymákat apróra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk, ráöntjük a májat, és 1-2 percig kevergetjük. A 2-3 darab zsemlét langyos vízbe áztatjuk. Amikor kihűlt a töltelékünk, beletesszük a fűszereket, a tojást és a kifacsart zsemléket, és jól átdolgozzuk a kezünkkel.

A csirkecombokat jól megmossuk, ételízesítővel meghintjük. A töltelékünket a bőr alá tömjük, és kiolajozott tepsibe tesszük.

180 fokon sütjük, ha már 50 perc után a combok kezdenek megpuhulni, akkor ezt követően a reszelt sajttal megszórjuk, és még hagyjuk pár percig pirulni.

Megjegyzés

Tipikus főétel, amely kiváló választás egy családi ebéd részeként. - edike014

Ezek is érdekelhetnek

Friss