Elkészítés: Első lépésben jól megmossuk a csirkemájat, majd nagyon apróra vágjuk, hogy pépes masszát kapjunk.
A hagymákat apróra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk, ráöntjük a májat, és 1-2 percig kevergetjük. A 2-3 darab zsemlét langyos vízbe áztatjuk. Amikor kihűlt a töltelékünk, beletesszük a fűszereket, a tojást és a kifacsart zsemléket, és jól átdolgozzuk a kezünkkel.
A csirkecombokat jól megmossuk, ételízesítővel meghintjük. A töltelékünket a bőr alá tömjük, és kiolajozott tepsibe tesszük.
180 fokon sütjük, ha már 50 perc után a combok kezdenek megpuhulni, akkor ezt követően a reszelt sajttal megszórjuk, és még hagyjuk pár percig pirulni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre