Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos csirkecomb vele sült retekkel és krumplival

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és szárazra törölt csirkecombok bőrét óvatosan felemeljük, és alákenjük a sajtkrémet.
  2. A húst kiolajozott tepsibe tesszük, és melléhelyezzük a megpucolt és hosszúkásra felvágott burgonyát, a negyedelt retket és a karikára vágott paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a hús tetejére tesszük a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfüvet.
  3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 45 perc alatt készre sütjük. Friss salátával, esetleg savanyúsággal tálaljuk.

    Kedvenc csirkés receptjeink >>> 

    Sült csirkecombok >>> 

    Töltött csirke >>> 

    Egytálételek, rakottasok >>> 

Megjegyzés

Ha már unjuk a hagyományos sült csirkecombot, érdemes kipróbálni ezt a finom sajtos változatot. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss