hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos csirkecomb vele sült krumplival

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtos csirkecomb elkészítéséhez a megmosott és szárazra törölt csirkecombok bőrét óvatosan felemeljük, és alákenjük a sajtkrémet.
  2. A húst kiolajozott tepsibe tesszük, és melléhelyezzük a megpucolt és hosszúkásra felvágott burgonyát, a negyedelt retket és a karikára vágott paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a hús tetejére tesszük a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfüvet.
  3. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 45 perc alatt készre sütjük. Friss salátával, esetleg savanyúsággal tálaljuk. 

Megjegyzés

Ha már unjuk a hagyományos sült csirkecombot, érdemes kipróbálni ezt a finom sajtos változatot. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss