Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos csiga ahogy Ági késziti

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A tejet meglangyosítjuk. 1 evőkanál cukorral az élesztőt megkelesztjük benne. A többi alapanyagot addig kimérjük. Kelesztés után összegyúrjuk, pihentjük kb fél órát. A sütőt előmelegítjük 220-230 fokosra. A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk. (kb fél centi vastagra). Sajttal kicsit megszórjuk. Feltekerjük, mint a beiglit. Kb 0.5-1 centis darabokat vágunk belőle. Sűtőpapírral bélelt tepsire tesszük. Sajttal megszórjuk. Szép aranybarnára sütjük.

Megjegyzés

Letakarva még másnap is nagyon finom puha marad. Nálunk még melegen elszokott szinte az összes fogyni. - Kiscsimpi

Ezek is érdekelhetnek

Friss