Elkészítés: A csicsókát meghámoztam, nagylyukú reszelőn lereszeltem, ugyanezt tettem a sárgarépával is. A gombát megmostam, majd ugyanúgy lereszeltem, mint a zöldségeket. A paradicsomot egészen vékonyan felcsíkoztam.
A tojást a tejföl, a joghurt, valamint a fűszerek keverékével egyenletesen elkevertem, majd belekanalaztam a sütőport és a lisztet. Az egészet kis habverő segítségével sűrű palacsintatészta-állagúra dolgoztam. Ekkor belereszeltem szintén nagy lyukú reszelőn (ne kelljen annyit mosogatni) a kétféle sajtot. Végül beleforgattam a gombát, a paradicsomot, a sárgarépát és a csicsókát. Sűrű, lényegében sokféle csíkból álló massza lett a végeredmény.
A sütőt előmelegítettem 180 fokra. 2 tepsit sütőpapírral borítottam, majd mindkettőt megkentem olívaolajjal.
Egy kanalat vízbe mártottam, és nagyjából 3 cm átmérőjű kupacokat biggyesztettem az előkészített tepsikre, kis távolságra egymástól.
10 percig így sütöttem őket, majd mindegyiket megfordítottam, és újabb 6-8 percre visszatoltam a sütőbe. Így mindkét oldal felszíne kellemesen megpirult, miközben a lepények belül puhák maradtak.