Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtkrémmel töltött csirkemell

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Tej
  • Allergén tartalom: Szezámmag

Elkészítés

  1. A csirkemelleket megmossuk és besózzuk. Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát és a felkockázott bacont. A már megmosott, mindegyik színű paprikának kb. a felét apró kockákra vágjuk.
  2. A tömlős sajtkrémbe beletesszük a pirított hagymát és bacont, a kockákra vágott paprikákat, a felvágott zöldpetrezselymet és végül a lereszelt sajtot. Jó alaposan az egészet összekeverjük (nem kell bele se só, sem fűszerek).
  3. A csirkemell hosszabbik oldalát bevágjuk (zsebet vágunk), majd megtöltjük a sajtkrémmel. Fogvájóval összezárjuk a nyílást. Mindegyik csirkemellel így járunk el. Végül pedig megszórjuk szezámmaggal.
  4. Sütőzacskóba tesszük és előmelegített sütőben 200 fokon készre sütjük. Tálalhatjuk tört burgonyával, rizzsel, hasábburgonyával, vagy salátával is. 

Megjegyzés

Tipp: Csirkecombból is elkészíthetjük, a combok bőre alá helyezzük a tölteléket. - Tündi konyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss