Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtkrémleves háromféle sajtból

MME MME
20 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A sajtkrémleves elkészítéséhez a krémsajtot felmelegítjük. Hozzáadjuk a camembert sajtot és a márványsajtot, majd addig kevergetjük a sajtokat, amíg teljesen fel nem olvadnak.
  2. Fokozatosan hozzáöntjük a húsleves alaplét, majd a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval. Ezután 10 percig kis lángon főzzük.
  3. A kenyereket apró kockákra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk őket.
  4. Az elkészült sajtkrémlevest friss bazsalikommal és a pirított kenyérkockákkal megszórva tálaljuk.

NÉZD MEG A sajtkrémleves ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS: 

Ezek is érdekelhetnek

Friss