hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtkrémes roló

50 perc
mester
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk (28 x 35).

  2. A tésztát a 28 cm oldalán felszeleteljük 2 cm-es csíkokra, majd a szeleteket habroló formára feltekerjük, megkenjük egy felvert tojással és ezután előmelegített sütőben közepesen takarék lángon ropogósra sütjük.

  3. A kisült tésztát kihűtjük.

  4. A krémhez a lisztet a sóval összekeverjük, majd hozzáadjuk fokozatosan a tejet és simára keverjük.

  5. Elkezdjük főzni és amikor már kezd forrni hozzáadjuk a tubus „nyomós” sajtot és 10 dkg reszelt trappista sajtot.

  6. A krémet kihűtjük, majd robotgéppel hozzádolgozzuk a margarint. Így egy krémes, könnyed krémet kapunk, amelyet habzsákba teszünk és megtöltjük vele a rolókat.

  7. A kész rolók két végét a maradék reszelt sajtba nyomjuk, és egy kínálóra helyezzük.

Megjegyzés

Legfinomabb sós, sajtos csemege. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss