Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtimádók figyelem! Ez a legtutibb szendvics, ami ma szembejöhet veletek

default user icon
MME
Két szelet kenyér között mennyei olvadt sajt – kell ennél több? Nekünk biztosan nem! Ha eddig nem volt ötleted, mi legyen ma a vacsora, nem érdemes tovább gondolkodni rajta!

Tudjuk, hogy az autentikus amerikai fogások nem az egészségességükről híresek, olykor azért jó érzés bűnbe esni velük. Ne legyen ez ma sem másként, hiszen egy villámgyorsan összedobható, tipikusan egyszerű és nagyszerű étel, a grillezett sajtos szendvics világnapját éppen április 12-én ünnepeljük.

 

Az alapanyagok kiválasztása

Igazán nem kell sok hozzávaló ehhez az ínycsiklandó sajtos szendvicshez, ráadásul az elkészítése is nagyon könnyű. Gyors és finom vacsora készülhet belőle, csak legyen kéznél néhány szelet szendvicskenyér meg persze rengeteg sok sajt. A legjobb, ha a szendvicseket a karakteres ízű vörös cheddar sajtból készíted. 

Így csináld, hogy biztosan szaftos legyen

Mielőtt összeállítanád a szendvicset, a kenyérszeletek külső oldalát kend meg vékonyan vajjal. Így a külseje sem lesz száraz, hanem egy grillezett, ropogós réteg fogja körülzárni a folyós sajtos belsőt.

Segítségképpen mutatjuk a Jamie Oliver-féle változatot, ha így csináljátok, garantáltan ez lesz az új kedvenc szendvicsetek.

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek