Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajgolyó sütés nélkül

60 perc
rafinált
átlagos
10 adag
Hozzávalók
  • 25 dkg sovány túró
  • 1 db GM tömlős krém sajt
  • 40 dkg reszelt sajt
  • 2-3 ek tejföl
  • őrölt szerecsendió
  • A beforgatáshoz:
  • pirospaprika
  • metélőhagyma (petrezselyemzöld)
  • darált dió (mák)
  • lenmag (szezámmag)

Elkészítés

  1. A golyókhoz való összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd megkóstoljuk, ha szükséges utána ízesítünk. A hempergetéshez valókat külön-külön tálkákba tesszük, és a masszából diónyi golyókat formálunk és a különböző ízű-színű "bundában" meghempergetjük. Ízlés szerint tálra rakosgatjuk, és azonnal kínálhatjuk!

Megjegyzés

A beforgatáshoz ízlés szerint bármilyen zöldfűszert, különböző magvakat, darált diót, mogyorót, mandulát, sőt egész mákot is használhatunk. - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss