Rusztikus sonkás tortellini leves

45 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag

Elkészítés

1.

A vöröshagymát, fokhagymát darabolom, a paprikákat karikára, a répát, brokkoli szárát, újhagymát 4 cm-es csíkokra, a karalábét, zellert kockákra, a zöldbabot 4 cm-es darabokra vágom. A brokkolit rózsákra szedem, a spenótot egészben hagyom. A bazsalikomot, petrezselymet durván aprítom, a paradicsomot nyolcadolom, a sajtokat lereszelem.

2.

A zöldségeket (répa, zeller, karalábé, zöldbab) vízben felteszem főni, belemorzsolom a leveskockákat, fűszerezem.

3.

Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a hagymát, hozzáadom a fokhagymát, majd a paprikát, végül a paradicsomot, fűszerezem, rövid ideig párolom, majd félreteszem.

4.

Amikor a zöldségek félig megpuhultak, a forrásban lévő levesbe beleteszem a tésztát, majd 5 perc elteltével a brokkolit. Amikor a tészta megfőtt, hozzáadom a serpenyő tartalmát, kis idő múlva a spenótot, és máris tálalom.

Megjegyzés

Tartalmas, olasz ízvilágú étel. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek