A hozzávalókból sütök egy kerek kakaós piskótát. Én egyben verem fel az egész tojásokat a cukorral, utána óvatosan belekeverem a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. Amikor kihűlt, egy nagy recés késsel háromfelé vágom.
Megtöltöm a krémmel, az oldalát is körben bekenem. Tetejére rakok pár szem félbevágott epret, az eperlekvárt megmelegítem és az eperszemekre csorgatom.
Krém:
A vajat habosra keverem a porcukorral. Hozzáadom a fél csomag pudingporból, a tejjel főzött és kihűtött pudingot, ettől könnyű lesz a krém. Majd következik a kakaópor és a rum, ez egészet jól kihabosítom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre