Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rukkolás-fenyőmagos metélt

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A zöldhagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, a paradicsomot megmossuk, mindegyiket felaprítjuk. Az olajat mélyebb edényben felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Rászórjuk a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk és összeforraljuk, de nem főzzük péppé.

Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük.

A rukkolát leöblítjük, leszárítjuk, azonnal összeforgatjuk a meleg tésztával és a paradicsomos szósszal.

A fenyőmagot bevonatos serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk, a parmezánnal együtt a tésztára szórjuk. Azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss