Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rucolás-mascarponés tagliatelle

15 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát feltesszük főni, közben elkészítjük a mártást.

A pancettát / bacont vékonyra vágjuk, kockázzuk, megpirítjuk. Rádobjuk a megmosott és durvára vágott rucolát, belepréseljük a fokhagymát. 1-2 percig keverjük, amíg a rucola összeesik, majd beletesszük a mascarponét, kikeverjük, hozzáadjuk a húsleveskockát. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk, picit borsozzuk. NE SÓZZUK MEG!!

A tésztát leszűrjük és rádobjuk a mártásra, laza mozdulatokkal összerázzuk. Jó étvágyat! :)

Ezek is érdekelhetnek

Friss