Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rubint Réka a kórházból posztolt fotót Schobert Norbival

default user icon
MME
A fitneszguru csütörtökön összeesett, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Hirtelen annyira rosszul lett Schobert Norbi, hogy csütörtök reggel a családjának riasztania kellett a mentőket. Azonnal kórházba szállították, állapotát Rubint Réka csütörtöki közleménye szerint sikerült stabilizálni.

A Bors információi szerint szokásos reggeli futását követően, váratlanul lett rosszul szentendrei otthonában Schobert Norbert. Felesége, Rubint Réka riasztotta a mentőket, akik mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba a fitneszgurut, ahol jelenleg is orvosok felügyelete alatt áll.

Rubint Réka most egy közös fotóval tudatta a követőivel, hogy Norbi már jobban van, és ha minden jól megy, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat.

„Drága Mindenki!

Ígéretet tettem, hogy amint tudok, jelentkezem. Szeretném megosztani Veletek, hogy az egyik legféltettebb kincsem a Szerelmem, jól van.Tisztelettel és mérhetetlen HÁLÁVAL tartozom a mentőszolgálat ,az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!

Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. Gyógyulása érdekében pihenésre van szüksége, ezért kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák ezt tiszteletben!

Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt.

Köszönjük a rengeteg támogató üzenetet, energiát … nagyon-nagyon sokat jelent és nagyon szeretünk Titeket!

Vigyázzatok magatokra, egymásra a szeretteitekre, mert a baj nem jelentkezik be. Jön és minden előzetes beleegyezés nélkül, kegyetlenül lesújt.”

Az ötvenéves fitneszedzőnek korábban is több komoly betegséggel kellett szembenéznie. Sőt saját elmondása szerint első, 2012-es szívműtétje után megérintette a halál szele. Még könyvet is írt arról a „kemény” negyven percről, amíg élet és halál között lebegett, mert a műtőasztalon az orvosok megállították a szívét.

Ezek is érdekelhetnek