Összegyúrjuk a lisztet a margarinnal, a porcukorral, a tojás sárgákat, a sütőport, a citrom kifacsart levét és héját. A tésztát három egyenlő részre osztjuk és az egyikhez hozzágyúrjuk a kakaóport a tejföllel.
Két sárga és egy barna lapot nyújtunk, majd egyesével megsütjük őket sütőpapírral bélelt tepsiben.
Elkészítjük addig a krémet, amihez a tejben sűrűre főzzük a pudingport, egy másik edényben pedig habosra keverjük a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral. Majd összekeverjük a két krémet.
Egy tálcára rakjuk az egyik sárga tésztát, és vékonyan megkenjük lekvárral, majd rárakjuk a barna lapot és erre kenjük a krémet, majd erre kerül a másik sárga lap.
A tetejére elkészítjük a tojásfehérje habot. Felverjük mixerrel a tojásfehérjéket majd lassan hozzáadagolva a porcukrot tovább verjük jó keményre, majd rákenjük a barna lap tetejére és megszórjuk reszelt csokoládéval vagy tortadarával.