Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozsdás pecsenye

MME MME
90 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A zsiradékban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a reszelt sárgarépát, és együtt pirítjuk tovább. Ezután megforgatjuk benne a megsózott, megborsozott egészben hagyott húst, meghintjük a fűszerpaprikával, mellé rakjuk a borókabogyót, a tv-paprikát, a paradicsomot, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.

A húst kivesszük az edényből, felszeleteljük, majd a visszamaradt, átszűrt mártással meglocsoljuk.

Ízletesebb lesz a hús, ha egy kevés füstölt szalonnával is megtűzdeljük párolás előtt.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss