Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos pulykamell édesburgonyás gnocchival

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát alufóliába csomagoljuk, és 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.  Mikor kész, meghámozzuk, krumplinyomóval áttörjük.
  2. Összekeverjük a sóval és a rizsliszttel, és lisztezett felületen kinyújtjuk, hosszú vékony csíkra. 2 centis darabokat vágunk belőle, villával lelapítjuk, és forró vízben pár perc alatt megfőzzük. Kivesszük, lecsepegtetjük.
  3. A pulykamellet sózzuk, borsozzuk, vajon megsütjük, közben a rozmaringgal ízesítjük. Ugyanabban a serpenyőben a gnocchit átpirítjuk, és a hússal tálaljuk.

 MÉG TÖBB GNOCCI RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss