Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készül a szaftos paleo pecsenye: ropogós kacsasült almával

Nem csak nyáron lehet vitaminokkal tuningolni a szervezetünket, az ősz is remek időszak, hogy felkészüljünk a télre. Jöjjenek az almával, körtével, céklával sült pecsenyék - például a kacsa!

A nyár után az ősz a kedvenc évszakom. Most még a levelek ugyan nem kezdtek el színesedni, de gesztenyét, csipkebogyót már lehet szedegetni.

A nyár fantasztikusan színes gyümölcs és zöldség kínálata után, élvezhetjük az őszi csodákat. Előbukkant a sütőtök, a cékla, a káposzta, alma, körte…

Nem csak nyáron lehet vitaminokkal tuningolni a szervezetünket, az ősz is remek időszak, hogy felkészüljünk a télre.

Drága anyósom születésnapjára készült ez a csodás őszeleji vacsora.

 
Rozmaringos kacsa vele sült almával és lilakáposztával >>> 
Házigazdánk további receptjeit és cikkeit itt találjátok >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss