Rozmaringos házinyúlragu citromos túrógombóccal

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • nyúlaprólék
  • sárgarépa
  • fehérrépa
  • zeller
  • vöröshagyma
  • őrölt bors
  • rozmaring
  • zsír
  • tejszín
  • túró
  • tojás
  • búzadara
  • citromhéj

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd hozzátesszük a nyúlaprólékot, dinszteljük, és felengedjük vízzel. Ha félig megpuhult a hús, hozzátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget, fűszerezzük, majd a végén tejszínnel dúsítjuk.

A betéthez a túrót szétmorzsoljuk,hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt citromhéjat, sót, búzadarát, hagyjuk pihenni kicsit, majd kis gombócokat formálunk belőle, és a levesbe főzzük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss