Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos-gombás borda

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és a gombát megtisztítjuk, majd felaprítjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, aztán kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk! Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Beletesszük a húst, és közben egyszer megfordítva megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a sűrített paradicsomot, a megmosott rozmaring lecsipkedett leveleit és a babérleveleket. 
  2. Felöntjük a borral és 100 ml vízzel. megsózzuk, majd lefedjük, és puhára pároljuk. Végül fedő nélkül megpirítjuk az egészet 5-10 perc alatt. 

 

ROPOGÓS CSIRKECOMB ROZMARINGOS KRUMPLIVAL >>> 

MÉZES-SZEZÁMMAGOS PULYKAFALATOK RIZSSALÁTÁVAL >>> 

BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS CSUSZÁVAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss