Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos-fokhagymás nyúlcomb

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat megmossuk, és fél-fél teáskanál sóval beszórjuk azokat.

A fokhagymákat elfelezzük, a füstölt szalonnát pedig kicsi téglalapokra vágjuk. Egy hegyes késsel penge szélességben beleszúrunk a húsba, és belecsúsztatjuk a fokhagymát és a szalonnát felváltva a lyukakba.

Végül megszórjuk a felaprított rozmaringgal a húsokat, és egy tepsibe tesszük. Aláöntünk 1 dl vizet, majd lefedjük alufóliával.

A sütő közepes fokozatán 20 percig lefedve sütjük, majd további 10-15 perc alatt fólia nélkül pirosra sütjük mindkét oldalát a comboknak.

Párolt zöldségekkel, krémes krumplipürével tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss