Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos csirkecomb

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1.  A friss rozmaringot, a citrom héját és levét, a fokhagymát, a sót és a borsot, végül pedig az olajat egy aprítóba helyezzük és ledaráljuk.
  2. A csirkéket egy mély tányérba tesszük, meglocsoljuk a páccal, és minimum 1 órán át a pácban hagyjuk.
  3. Egy forró, tapadásmentes serpenyőben, közepes tűzön 3-5 percig sütjük a combok mindkét oldalát. Ezután alacsony tűzön további 15 percig sütjük a fokhagymákkal és mogyoróhagymákkal megszórva. Tetszőleges körettel tálaljuk.

    Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss