Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rozmaringos báránysült zöldbabbal

45 perc
egyszerű
költséges
2 adag
Hozzávalók
  • 4 szelet bárányhús
  • 50 dkg rizs
  • 30 dk g zöldbab
  • 5 dkg vaj
  • 2 ág rozmaring
  • 1 dl kevés mogyoróolaj
  • 1 mk frissen őrölt bors
  • 5 dkg fűszer vaj

Elkészítés

  1. A bárányhúst vékonyan beolajozzuk, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A felforrósított serpenyőbe kevés mogyoróolajat teszünk, hozzáadjuk a rozmaring ágakat, majd a hússzeleteket a serpenyőbe helyezzük. 
  3. A hússzeletek mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  4. Amikor kész, a meleg húsra fűszervajat olvasztunk. Megszórjuk himalája sóval.
  5. Mellé vajon párolt zöldbabot és főtt rizst készítünk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss