Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rostonsült marhaszeletek

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1,2 kg marhahátszín
  • A páchoz:
  • 4 evőkanál étolaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 evőkanál ketchup
  • 4 teáskanál mustár
  • 4 kávéskanál vörösborecet
  • 4 teáskanál méz
  • 2 dl száraz vörösbor

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, vagy rostjaikra merőlegesen bevagdaljuk.

A páchoz a megtisztított, lereszelt vöröshagymát megdinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a ketchupot, a mustárt, a vörösborecetet, a mézet, a vörösbort, ízlés szerint sózzuk, és sűrűre főzzük.

A hússzeleteket a pácba forgatjuk, és 1 napig a hűtőben állni hagyjuk.

Közepes tűzön sütjük (például: tárcsa, rostlap, teflon serpenyő).

Sült krumpli illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss