Elkészítés: A szeletelt marhahúsokat a fenti alapanyagokból összeállított pácban 2 napig hűtőben pácoljuk.
A rostonsütőt felmelegítjük, és egy kevés vajat hevítve a hússzeleteket beletesszük úgy, hogy a pácot késsel letoljuk róla, és besózzuk, borsozzuk.
Egy - a szeletsütő méreténél valamivel kisebb - lábasban vizet rakunk, és ezt rátesszük a sülő húsokra nehezéknek. A sütési idő 3-5 perc között van oldalanként, ne mozgassuk, csak egyszer fordítsuk meg.
(Nálunk a 4 perc bevált, már nem véres, de még szaftos.)
A húsról a pácot kevés vajon kis lángon kevergetve készre sűrítjük.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre