Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rostélyos pecsenye

MME MME
60 perc
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A szalonnát felaprítjuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk és feldaraboljuk. Megtisztítjuk a húst, szárazra töröljük, kissé klopfoljuk, és megszórjuk sóval, borssal.

2.

Forró serpenyőben megpirítjuk a szalonnát pár percig. Hozzáadjuk a petrezselymet és a kétféle hagymát, végül hozzákeverjük a citromhéjat. Mellé tesszük a húst, és megpirítjuk mindkét oldalukat.

3.

Fokozatosan hozzáadjuk a levest, és keverjük. Lefedjük, közepes lángon puhára pároljuk. Végül felgazdagítjuk a szaftot tejföllel.

MARHA- ÉS BORJÚHÚSSAL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK MINDEN ALKALOMRA >>> 

7 EGYSZERŰ CSIRKÉS EGYTÁLÉTEL HÉTKÖZNAP ESTÉKRE >>> 

MÉG TÖBB ROSTÉLYOS >>> 

Ezek is érdekelhetnek